Kinesisk Take-away

Kinesisk Take-away

Hos Restaurant Fu Lin i Hobro kan du købe kinesisk inspireret mad. Du kan vælge dine retter ud fra vores store menukort, hvor vi har alt fra risretter til hjemmelavede forårsruller. Vi er en kinesisk restaurant, og vores kokke har fødderne solidt plantet i det kinesiske køkken. Du kan bestille vores kinesiske retter som takeaway, så du derhjemme kan sidde og sammensætte din egen menu online.

Vi er din lokale kinesiske restaurant i Hobro, og vi går altid langt for vores gæster. Vi elsker at lave traditionel kinesisk mad til jer, og vi går ikke på kompromis på hverken kvalitet eller vores råvarer. Vi er derfor det oplagte valg, når du næste gang skal bestille kinesisk takeaway.

 

Bestil online til afhentning eller levering

Hos os kan du nemt bestille din aftensmad, og du er sikret kinesisk mad lavet af gode og friske råvarer. Om du ønsker at bestille en af vores menuer eller selv vil sammensætte din egen, så har du rig mulighed for det. Med et menukort med mange sammensætningsmuligheder kan du sammensætte præcis den menu, som du ønsker. Om du ønsker indbagte rejer, wokretter eller kylling, så har vi nogle af de bedste kinesiske retter til dig.

I vores åbningstider står vi klar til at lave kinesisk mad til dig. Om i er en familie eller en stor gruppe af kolleger, så tager vi mod alle typer af bestillinger. Vi har noget for alle aldre, så dig og dit selskab er sikret de optimale muligheder, når i næste gang skal bestille kinesisk takeaway. Vores menukort indeholder mange forskellige retter som Wantan, blæksprutte og stegte ris. Vi har helt sikkert noget for din smag.

Hvis du har spørgsmål om allergi eller andet, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 98 28 28 99. Vi står klar til at give dig og dine nærmeste gode madoplevelser til gode priser.

TAKE AWAY