Aften buffet

Buffeten starter kl. 17:00-21:00 (fredag-lørdag 21:30)

Kom og nyd vores store kinesiske luksus buffet, der også indeholder sushi buffet og Mongolian Barbeque, så du selv kan sammensætte dine favorit retter.

• Peking suppe 

• Kinesisk buffet 

• Mongolian Barbeque buffet

• Stor salatbar

• Sushi bar

• Friske frugter & kager

• Ta’ selv softice og isbar (gammeldags)

• Frisk brygget kaffe og te (+ 20 kr. gratis ved køb af drikkevare)

 

Søndag – torsdag kr. 199,-

Fredag – Lørdag (helligdage) kr. 219,- 

Børn 3-10 år 1⁄2 pris • Børn 0-2 år gratis

 

All inclusive buffet 

Ovenstående buffet med husets rød-/hvidvin, alm. fadøl og sodavand ad libitum  
3 timers fri bar ad libitum(Skal bestilles af hele bordet)kr. 399,-

Kinesisk luksus buffet

Hos Restaurant Fu Lin i Hobro tilbyder vi en stor og lækker kinesisk buffet, med et stort udvalg af forskellige retter og råvarer. 

I vores buffet har vi altid et udvalg af 24 forskellige kinesiske retter som du kender, altid lavet af friske råvarer, et stort udvalg af grøntsager og godt spil med krydderierne. Her vil altid være noget at finde for enhver smag. Der er også en stor salatbar, så man altid kan være sikker på at få det grønne med.

Hvis du vælger buffeten har du også mulighed for at vælge en helt masse andet. I vores restaurant har vi for eksempel også Mongolian Barbeque, hvor du selv sammensætter dine retter, med præcis det du gerne vil have i. Så har du mulighed for at vælge en masse forskellige ting, med præcis de smage du gerne vil have. Retten bliver derefter tilberedt foran dig af de dygtige kokke. 

Vi har også en stor sushi bar, med alle de lækre ruller som du kender. Sushi baren er selvfølgeligt en del af luksus buffeten, så du har et stort udvalg og alle kan være med.

Hvis du trænger til en sød ting bagefter tilbyder vi også fri gammeldags isbar med en masse lækkert tilbehør, ta’ selv softice og en masse lækkert frugt.
Sammen med det søde kan du også altid få den aftenkaffe eller en kop te, i flere forskellige varianter. 

Det er i sandhed en luksus buffet, som kan behage både store og små.

Selskaber

Hvis du holder er større arrangement i restauranten, tilbyder vi også en pakke med 3 timers fri bad ad libitum af husets rød- og hvidvin, øl og vand. 

Tag en Take Away Box med hjem

Du har også mulighed for at komme og blande en take away box, hvis du lige skal have noget med på farten. Her kan du blande frit fra vores buffet, eller bestille en af de sammensatte menuer.

Der er også mulighed for at bestille vores kinesiske buffet ud af huset, hvis du skal have større selskaber, som firmafester, fødselsdage m.m. 

Kontakt

Hvis du vil høre mere om buffeten eller vores restaurant kan du kontakte os på tlf.: 98 28 28 99 eller skriv til kontakt@fulinrestaurant.dk. Her har du også mulighed for at bestille bord og booke større selskaber, til en hyggelig aften i vores dejlige restaurant. 

Skriv et svar