Sushi Take-away

Sushi Take Away

Sushi Take-away i Nordjylland​

Ønsker du at købe sushi take away? Så kan du hos Restaurant Fu Lin finde et stort udvalg af forskelligt sushi. Vi har et stort udvalg af forskellige sammensatte menuer, hvor du kan få alt fra mindre menuer med 13 stk til familien størrelsen på 80 stk.

Du har også muligheden for selv at blande din egen sushi menu i vores Bland Selv bar i restauranten. Her får du et stort udvalg af forskelligt sushi, hvor du selv bestemmer både mængden og typen. Om du ønsker sushi med laks eller rejer, så har vi helt sikkert noget for din smag. Vi har et stort udvalg af sushi, så vi kan tilbyde vores gæster en varieret menu med mange sammensætningsmuligheder.

Alt vores sushi er lavet med gode og friske råvarer, så du får den bedste sushi, når du bestiller take away hos os. Hos Restaurant Fu Lin er vi erfarne i at lave sushi, og du er derfor sikret kvalitets sushi til fornuftige priser.

Bestil sushi online til afhentning eller levering

Vil du bestille en allerede sammensat sushi menu, så kan du se vores menukort, hvor vi har givet vores bud på lækre sammensætninger. Vi har et bredt udvalg af både hosomaki, uramaki, futomaki og kaburimaki. Du får altså stor mulighed for at udforske de forskellige typer sushi i vores take away menu.

Vi står altid klar til at servere det lækreste sushi til netop dit selskab. Om du skal bestille take away til familien eller en aften med vennerne, så er vi hos Fu Lin altid klar til at lave det bedste sushi til ethvert selskab.

Vil du gerne høre mere om vores sushi menuer eller har du spørgsmål om allergi i forhold til vores sushi, så kan du kontakte os på tlf. 98 28 28 99. Du er også meget velkommen til at kigge vores hyggelige spisested i Hobro.

TAKE AWAY