Take Away i Hobro

Bestil kinesisk Take away online

Hos Restaurant Fu Lin har du mulighed for at bestille kinesisk take away i Hobro online. Vi har et stort udvalg af forskellige kinesiske retter, og vores kokke har rødder solidt plantet i den kinesiske madkultur.

Hvis du står og mangler en nem aftensmad, så har det aldrig været nemmere at bestille mad fra Fu Lin. Vores mad er i høj kvalitet, og vi har altid friske råvarer samt et stort udvalg af friske grøntsager. 

Fu Lin Restaurant er et af de centrale spisesteder i Hobro. Vi står altid klar til at modtage alt fra vennepar til større selskaber. Nu kan vores gæster dog nyde godt af vores takeaway og tage vores lækre kinesiske retter med hjem.

Stort udvalg af kinesiske mad

Hos Restaurant Fu Lin kan du finde et stort udvalg af forskellige kinesiske retter. Vi har alt fra chop suey, forårsruller og et stort udvalg af fisk og skaldyr. Du kan også bestille sammensatte menuer, hvor du er sikret en masse gode og klassiske kinesiske retter. Du kan også bestille en dinnerbox, hvor du selv kommer ned i restauranten i Hobro og blander din egen box fra buffeten.

 

Om du selv vil sammensætte en menu, eller du vil benytte dig af vores allerede sammensatte menuer, så er du sikret en lækker aftensmad fra vores kinesiske køkken.

Bestil din sushi online

Vi har et stort udvalg af forskelligt sushi, som du også kan bestille online. Her har vi alt fra lækre stykker sushi med rejer og laks til tun. Du kan også bestille nogle af vores allerede sammensatte menuer, som indeholder alt fra 15 stk. til 80 stk. Om du skal bestille sushi take away til dig og din partner eller du skal bestille til hele familien, så har vi en menu, som passer til netop dine behov. Vores sushi er lavet af friske råvarer, og du er sikret sushi af høj kvalitet.

Du kan se vores store menukort over kinesiske retter og sushi her – og bestil take away mad direkte her:

TAKE AWAY

 Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål angående allergi eller lignende. Du kan kontakte os på tlf. 98 28 28 99.